Livestream Oefeninterland Nederland – Schotland

Livestream Oefeninterland Nederland – Schotland

2021-05-25 Uit Door admin

Livestream Oefeninterland Nederland – Schotland

Livestream Oefeninterland Nederland – Schotland : Aftrap woensdagavond 2 juni om 20.45 uur. Het Nederlands voetbalelftal speelt in aanloop naar de EK Eindronde twee keer een oefeninterland. Op woensdag 2 juni is in Portugal het nationaal voetbalteam van Schotland de tegenstander en op 6 juni spelen de oranjehemden in Enschede (18.00 uur) tegen Georgië. Op 13 juni is dan Oekraïne de eerste tegenstander in de EK Eindronde. Dit duel zal, net als alle overige wedstrijden, worden afgewerkt in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Wist je dat ook ‘Alle voetbalwedstrijden in de Nederlandse Eredivisie en Eerste Divisie hier live te zien zijn? Wil je nog meer Sportlinkjes? Kijk dan ook eens op ‘Sport in Groningen‘ voor nog meer sport!

De wedstrijd

We verwachten een heerlijke pot voetbal. Spelers zullen een plek in de basis willen veroveren. Ga er lekker voor zitten en klik hier om naar de streamlinkjes te gaan! We wensen je veel kijkplezier!

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Gratis voetbal kijken!

Het hele voetbalseizoen kan je hier via de live-stream linkjes gratis Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Europa League en Champions League voetbal kijken. Alle wedstrijden weer live uitgezonden door de (betaal) sportzender Fox Sport, (betaal) sportzender Ziggo Sport en de NOS (meestal samenvattingen). Gelukkig zijn er ook meerdere stream diensten die alle wedstrijden gratis online en zonder verdere kosten of abonnementen aanbieden.

Volg ons ook op twitter en facebook!