Livestream oefenwedstrijd Ajax – Leeds United

Livestream oefenwedstrijd Ajax – Leeds United

2021-08-04 Uit Door admin

Livestream oefenwedstrijd Ajax – Leeds United

AMSTERDAM – Ajax speelt woensdagavond om 20.00 uur in Amsterdam een oefenwedstrijd tegen het Engelse Leeds United. Een mooie tegenstander voor de Amsterdammers om zich voor te bereiden op de competitie, Champions League en de Johan Cruijff schaal van zondag aanstaande. De oefenwedstrijd is woensdagavond te zien bij de betaalzender ESPN maar ook live te zien via een gratis stream.

Live kijken

Kijk hier de oefenwedstrijd tussen Ajax en Leeds United gratis via een stream. Klik op onderstaande link om naar één van de streamlinkjes te gaan. Alvast veel kijkplezier! (linkjes zijn 30 min. voorafgaande van de wedstrijd beschikbaar!)

Livestream oefenwedstrijd Ajax – Leeds United

STREAMLINK 1STREAMLINK 2STREAMLINK 3

Meer Streamlinkjes:

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

FREESOCCER / SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!