Livestream Olympische Triatlon voor vrouwen

Livestream Olympische Triatlon voor vrouwen

25 juli 2021 Uit Door admin

Livestream Olympische Triatlon voor vrouwen

TRIATLON – Maandagavond 26 juli klinkt om 23.40 uur het Olympische startschot voor de triatlon voor vrouwen. Door achtereenvolgend de onderdelen zwemmen, fietsen en hardlopen af te werken ligt er op de finish een gouden, zilveren en bronzen medaille klaar. Voor Nederland komen Rachel Klamer en Maya Kingma aan de start.
De meeste wedstrijden om het Olympisch goud, zilver en brons zijn op tv te zien. Echter als je alles online en live wil kijken kan dat hier ook via meerdere gratis streamlinkjes.

Live kijken

Alle wedstrijden van de Nederlandse sporters in Tokio zijn live te zien via meerdere gratis streams. Wil je geen wedstrijd missen? Klik dan op onderstaande streamlinkjes om naar één van de gratis streamlinkjes te gaan. Alvast veel kijkplezier.

Livestream Olympische Triatlon voor vrouwen

STREAMLINK 1, STREAMLINK 2
STREAMLINK 3, STREAMLINK 4

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

FREESOCCER / SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!