Livestream Omloop het Nieuwsblad 2024

Livestream Omloop het Nieuwsblad 2024

23 februari 2024 Uit Door admin

Livestream Omloop het Nieuwsblad 2024 – In Gent gaat zaterdag om 11.00 uur Omloop het Nieuwsblad 2024 van start. Kijk hier live!

De Omloop het Nieuwsblad kent een mannen en vrouwen wielerwedstrijd. Beide wedstrijden gaan in Gent van start en finishen in Ninove. De mannen gaan om 10.00 uur van start voor 202 kilometer. Het startschot voor de vrouwenwedstrijd, over 127,1 kilometer, valt om 13.35 uur. De finish van de mannenwedstrijd is naar verwachting rond 15.51 uur. De vrouwen zullen rond 17.07 uur de finishlijn passeren.

Deze eendaagse wedstrijd is vanaf 13.30 uur live te zien bij Eurosport, Discovery+, GCN+, de Belgische tv en bij de NOS. Heb je geen abonnement op één van deze kanalen? Kijk dan gratis via één van de onderstaande streamlinkjes!

Omloop het Nieuwsblad live kijken!

Kijk hier Omloop het Nieuwsblad gratis via een livestream. Klik op onderstaande link om naar één van de streamlinkjes te gaan. Alvast veel kijkplezier!

Livestream Omloop het Nieuwsblad 2024

GRATIS STREAM!

EUROSPORT1 EUROSPORT2
1. STREAM – 2. STREAM
3. STREAM – 4. STREAM
5. STREAM – 6. STREAM

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!