Livestream RSC Anderlecht – Ajax

Livestream RSC Anderlecht – Ajax

2021-07-08 Uit Door admin

Livestream RSC Anderlecht – Ajax

BRUSSEL – Vrijdagavond 16 juli oefent de ploeg van Ajax trainer Erik ten Hag in Brussel tegen RSC Anderlecht. Dus wil je weer eens genieten van een lekker potje Ajax voetbal mis dan deze wedstrijd niet! Naast dat de wedstrijd te zien is bij een van e betaalde tv-kanalen is de wedstrijd ook gratis te zien via een stream.

Livestream

De wedstrijd tussen RSC Anderlecht en Ajax zal worden gespeeld in Brussel. De wedstrijd gaat om 19.30 uur van start. Wil je niets missen? Klik dan op één van de onderstaande streamlinkjes om naar één van de gratis streams te gaan.

Livestream RSC Anderlecht – Ajax

STREAMLINK 1
STREAMLINK 2
STREAMLINK 3

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

FREESOCCER / SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!