Livestream wielerkoers Le Samyn 2021

Livestream wielerkoers Le Samyn 2021

1 maart 2021 Uit Door admin

DOUR – Na de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne – Brussel – Kuurne staat dinsdag Le Samyn 2021 op het programma. De semiklassieker in en rond Dour biedt kansen voor de renners van de tweede lijn om de krachten te meten met enkele grote namen als Mathieu van der Poel. En dit alles op een door kasseien gekleurd parcours.

Le Samyn 2021 op tv en internet

Het startschot klinkt dinsdagmiddag rond 12.30 uur in het Henegouwse stadje Quaregnon. Op de hele route is geen publiek welkom. Dit wegens de coronapandemie. De totale afstand bedraagt dit jaar 205,4 kilometer, een kleine vijf kilometer langer dan een jaartje geleden. De renners zullen de finishlijn naar verwachting rond 17.00 – 17.30 uur passeren.

Sporza op Eén is er vanaf 15.10 uur bij voor een live-uitzending, het Waalse RTBF Sport begint al vanaf 14.00 uur. Eurosport 1 gaat in de ether vanaf 15.15 uur. De wedstrijd is ook live te zien via deze internet-link!

Wil je de wedstrijd live en gratis kijken? Scan dan (verderop in dit bericht) de QR-code of klik op de code om via een link gratis te kijken!

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Livestream wielerkoers Le Samyn 2021

Scan de QR-code of klik op de afbeelding!

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!