Mollema soleert naar zege in Trofeo Laigueglia

Mollema soleert naar zege in Trofeo Laigueglia

3 maart 2021 Uit Door admin

WIELRENNEN – Bauke Mollema heeft de 58ste editie van de Trofeo Laigueglia op zijn naam geschreven. De renner van Trek kwam na een rit van 202 kilometer solo over de finish.

Slimme ontsnapping

Op 16 kilometer van de finish sloop de Groninger slim weg uit een sterke kopgroep. Mollema zijn ploegmaat Giulio Ciccone zat eveneens in de groep achtervolgers. Doordat hij niet meewerkte om Mollema terug te halen wist de Groninger weg te blijven van de groep achtervolgers.

Nadat Mollema een gaatje van vijftien seconden wist te slaan op Egan Bernal, Mikel Landa en Clément Champoussin was de zege binnen.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!