NK Wielrennen 2022 Live Profs-vrouwen

NK Wielrennen 2022 Live Profs-vrouwen

25 juni 2022 Uit Door admin

Zaterdag 25 juni 14.45 uur NK Wielrennen 2022 Live Profs-vrouwen. De Nationale kampioenschappen worden verreden in Drenthe. De Profs-vrouwen rijden 124,5 kilometer en gaan van start in Westerbork. De finishlijn ligt rond 17.45 uur op de VAM-berg in Wijster. De wegwedstrijden voor de Profs-vrouwen zijn live te volgen via onderstaande streamlinkjes! Mis dus niets en bekijk hieronder het programma en kijk via de gratis beschikbare stream!

Programma:

Zaterdag 25 juni: 9.30 uur Nieuwelingen-Meisjes – 49,9 km, 11.30 uur Junior-vrouwen: – 69 km, 14.40 Profs-Vrouwen – 124,5 km (start in Westerbork)

Zondag 26 juni: 10.00 uur Elite-zonder-contract (v) – 111,9 km, 13.20 uur Elite-zonder-contract (m) – 126,2 km

Live NK Wielrennen 2022 live kijken!

Kijk hier alle wedstrijden van de NK Wielrennen op de weg gratis via een livestream. Klik op onderstaande link om naar één van de streamlinkjes te gaan. Alvast veel kijkplezier!

NK Wielrennen 2022 Live Profs-vrouwen

NK Wielrennen 2022

KLIK EN KIJK GRATIS!

GRATIS STREAM!

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

FREESOCCER / STREAMPLAYER24 / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / STREAMPLAYER24 en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!