Programma Glory 79: Rico Verhoeven vs Ben Saddik

Programma Glory 79: Rico Verhoeven vs Ben Saddik

22 oktober 2021 Uit Door admin

Programma Glory 79: Rico Verhoeven vs Ben Saddik

Programma Glory 79: Rico Verhoeven vs Ben Saddik – Zaterdag 23 oktober staat in de Gelredome in Arnhem geen voetbal maar kickboksen op het programma. Dan zitten vanaf 18.00 uur de tribunes vol met kickboks liefhebbers. Het toetje zit aan het einde van de avond. Dan vechten de kickboks grootheden Rico Verhoeven en Ben Saddik om de wereldtitel in het zwaargewicht.

Live kijken

De gevechten van Glory 79 zijn tegen betaling te zien bij Spike TV. Hier kan je dan wel alle partijen live kijken. Er zijn op 23 oktober ook gratis live streams beschikbaar. Daarover 23 oktober meer! We wensen je alvast veel kijkplezier!

Programma Glory 79: Rico Verhoeven vs Ben Saddik

23 oktober vanaf 18.00 uur:

Nabiyev – Jones (weltergewicht)
Adamchuk – Ulianov (feathergewicht)
Baker – Serkan (middelgewicht)
Koprivlenski – Gazani (lichtgewicht)

23 oktober vanaf 20.00 uur:

Verhoeven – Ben Saddik (zwaargewicht, wereldtitel)
Saki – McSweeney (zwaargewicht)
Hamicha – Maximo (weltergewicht)
Abena – Maslobojev (licht zwaargewicht)
Adegbuyi – Plazibat (zwaargewicht)
Duut – King (licht zwaargewicht)

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

FREESOCCER / SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers kijken en is er ook volop veldrijden te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sport. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / SPORT IN GRONINGEN en SPORTSTREAM24 hoef je niets te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!