Veldritkalender 2023-2024

Veldritkalender 2023-2024

2023-11-06 Uit Door admin

Veldritkalender 2023-2024 – De veldritkalender voor het nieuwe veldrit seizoen is bekend. Bekijk hier de kalender en livestream linkjes!

Het veldritseizoen gaat op 8 oktober van start met de be-Minecross Beringen en zal op 25 februari 2024 worden afgesloten met de Sluitingsprijs Oostmalle.

Via welk kanaal ga je live kijken?

Kijken op tv, bij Discovery Plus of via een gratis stream

Bij Discovery Plus zijn de meeste klassementswedstrijden live te zien. De overige wedstrijden zullen via diverse media te zien zijn. Zo zijn de wedstrijden vaak te zien via de Belgische en Nederlandse tv. Heb je geen abonnement op één van de zenders? Sluit dan een abonnement af of kijk via een gratis stream! Wil je via een gratis streamingdienst kijken? Lees dan onder deze advertentie verder en klik op één van de streamlinkjes om gratis live te kijken!

Kijken via een gratis stream!

De meeste veldritwedstrijden zijn live te zien via een gratis streaming kanalen. We hebben voor het nieuwe vekdritseizoen meerdere (veilige) gratis linkjes gevonden. Klik op de linkjes om rechtstreeks naar de gratis kanalen te gaan!

VELDRITKALENDER 2023-2024

LINK 1LINK 2LINK 3

NOG MEER GRATIS SPORT KIJKEN!

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!