Vitesse naar KNVB Bekerfinale

Vitesse naar KNVB Bekerfinale

2 maart 2021 Uit Door admin

Vitesse naar KNVB Bekerfinale

ARNHEM – Vitesse heeft zich dinsdagavond ten koste van VVV Venlo geplaatst voor de finale van de Toto KNVB Beker. Nadat Vitesse het afgelopen weekend voor de competitie met 4-1 wist te winnen van de ploeg uit Venlo eindigde de halve finale in de KNVB beker vanavond in 2-0.

Finale 18 april in De Kuip

Woensdagavond spelen SC Heerenveen en Ajax om 21.00 uur de tweede halve finale wedstrijd. De Winnaar van deze wedstrijd is op zondag 18 april om 18.00 uur in de Kuip in Rotterdam de tegenstander van Vitesse.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!