Wielrennen individuele tijdrit mannen

Wielrennen individuele tijdrit mannen

26 juli 2021 Uit Door admin

Wielrennen individuele tijdrit mannen

WIELRENNEN – Woensdagochtend staan vanaf 07.00 uur de mannen aan de start om tegen de Olympische klok te racen. Dan staat er namelijk een tijdrit van 44,2 kilometer rondom de Fuji berg op het programma. De mannen rijden op hetzelfde parcours als de vrouwen. Echter rijden de mannen twee maal de route van 22,1 kilometer.

Live kijken

De tijdrit van de mannen, waaraan Tom Dumoulin (starttijd 08:56:30) voor Nederland zal deelnemen is live te zien op tv en via diverse gratis streams. Klik onder dit bericht op één van streamlinkjes om live te kijken.

Wielrennen individuele tijdrit mannen

STREAMLINK 1STREAMLINK 2

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

FREESOCCER / SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!