Livestream 16.30 uur: Tour de France 2023 etappe 21

Livestream 16.30 uur: Tour de France 2023 etappe 21

2023-07-23 Uit Door admin

Livestream 16.30 uur: Tour de France 2023 etappe 21 – Kijk zondag de 21e etappe van Saint-Quentin-en-Yvelines naar Parijs (115.5 km) live. De etappe is vanaf 16.00 uur live te zien bij Discovery Plus. Vanaf 16.30 uur is de wedstrijd ook live te zien bij de NOS. Kijk hieronder de etappe via één van de onderstaande etappe streamlinkjes!

TDF 2023 live kijken!

Livestream 16.30 uur: Tour de France 2023 etappe 21

ETAPPES EN LIVESTREAM TDF 2023

Wil je alle etappes gratis via een livestream kijken? Kijk dan deze link of één van de volgende kanalen: NOS, LiveTV, Eurosport 1, Tiz-Cycling, Liveon1, Liveon2, Cyclingfans en via onze speciale linkpagina of bij Eurosport, GCN+ en Discovery Plus!

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!