NK Wielrennen 2021 livestream

NK Wielrennen 2021 livestream

2021-06-20 Uit Door admin

NK Wielrennen 2021 livestream

WIJSTER – Van 16 tot en met 20 juni worden in Drenthe de NK Wielrennen 2021 verreden. De wedstrijden vinden plaats op en rond de Col du VAM in Wijster. De NK wielrennen is live te zien via een speciale stream verderop in dit bericht.

Programma:
Woensdag 16 juni rijden zowel de vrouwen als de mannen een 29,6 kilometer lange tijdrit rondom de Col du VAM. De finishklim is iets speciaals. In 500 meter stijgt de weg met 7% en daarbij zit een strook van 24%. Bovendien ligt er 160 meter aan kasseien op de renners te wachten.

Zaterdag 19 juni rijden de vrouwen een wegwedstrijd van 124,1 kilometer. Een dag later stappen de mannen op de fiets voor een rit van 197,1 kilometer.

NK Wielrennen 2021 livestream

LIVESTREAM NOS

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!